MOOD:DIGITAL SIGNAGE

ZABAVITE, INFORMIŠITE,

PRODAJTE VIŠE.

Od personalizovanog softvera za digital signage do prilagođenog sadržaja, digitalnih promo ekrana, video zidova, kioska i touch-screen ekrana, Sight Solutions iz Mood-a transformišu način na koji klijenti vide vaše poslovanje.

digital signage, electronic signage, digital sign software
ZAŠTO MOOD DIGITAL SIGNAGE

Promovišite. Informišite. Zabavite. Mogućnosti su beskrajne i rezultati su značajni sa digital signage-om iz Mood-a. Mi smo pravi end-to-end provajder, koji nudi kompletan dizajn sistema, softver, hardver, sadržaj, servis i podršku. Pouzdanost i praktičnost su samo početak kada ste partner s Moodom.

  • NAJBOLJE OPCIJE U KLASI ZA BILO KAKVU VELIČINU
  • PROFESIONALNI TEMPLATE-I ZA BILO KOJU PRIMENU
  • CELOKUPNA USLUGA. RAZVOJ I UPRAVLJANJE SADRŽAJOM
  • JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE SOFTVERA ZA DIGITAL SIGNAGE
  • PROFESIONALNI DIZAJN, INSTALACIJA I SERVIS
digital signage, electronic signage, digital sign software

UČINITE UPRAVLJANJE SADRŽAJOM JEDNOSTAVNO

Mood-ovi softverski sistemi za digital signage nude online platformu za upravljanje sadržajem koja je brza, pouzdana i jednostavna za upotrebu. Kreirajte sadržaj kao profesionalac koristeći profesionalne tamplate za digital signage. Rasporedite i promenite sadržaj u pokretu na jednoj lokaciji ili na celoj mreži. Napravite kampanje laserski precizne koje stvaraju moćne rezultate.

Mood TV

Uklonite konkurentne oglase, zabavite kupce i pokrenite prodaju. Jednostavno prikazivanje brendiranih sadržaja uz popularne, kratke televizijske programe. Mood TV je pristupačno rešenje koje daje Vama kontrolu.

Digital Menu Boards

Mood nudi sveobuhvatni paket softverskih rešenja za digital signage, uključujući digitalne meni bordove s izabranim i nagrađivanom grafikom i CGI animacijom koja vaš izbor čini živim za korisnike. Dinamički displeji promovišu dodatke sa visokom marginom, imaju sezonske stavke i podstiču impulsivnu kupovinu za maksimalni ROI. Kliknite ispod da biste saznali više o tome kako Mood’s Digital Menu Boards može pomoći vašem restoranu da pokrene prodaju i transformiše iskustvo korisnika.

video walls, digital signage, digital sign software

VIDEO ZID

Donesite wow faktor vašem poslovanju i stvorite iskustvo koje vaši klijenti nikada neće zaboraviti. Bez obzira na to želite li popločane displeje sa višestrukim ekranima, velike pojedinačne sisteme ili rešenja između njih, Mood je pokrio sve što vam je potrebno da ostavite trajan utisak – hardver, softver i instalaciju. Idite na veliko sa video zidovima iz Mood-a.

Kontaktirajte nas

Elevate your customer experience through the power of MOOD:MEDIA. Contact us today.

By submitting this form you agree to have a Mood Media representative contact you.