MOOD:CUSTOM MUSIC

PREPOZNATLJIV ZVUK VAŠEG BRENDA.

IZRAĐEN PO NACRTU PESMU PO PESMU.

Radite sa specijalnim stručnjakom za dizajn muzike, da biste razvili prilagođeni muzički program ekskluzivno za Vaš brend. Naš najviši nivo Vam omogućava da izgradite jače asocijacije brendova i povežete se sa klijentima na ličnom i emotvivnom nivou.

KAKO TO RADI

Povezaćeemo vas sa posvećenim dizajnerom muzike koji će raditi na otkrivanju jedinstvenih potreba, ličnosti, baze klijenata i atmosfere u prodavnici.

Sa dubokim razumevanjem vašeg brenda, napravićemo prilagođeni muzički program, pemu-po-pesmu, iz najveće muzičke biblioteke u industriji, koristeći dugogodišnje iskustvo u brendiranju i neuporedivu strast prema muzici. Odatle ćemo fino podesiti listu za reprodukciju prema vašim željama, osiguravajući da ona nije ništa drugo do savršeno.

  • Konsultativne usluge sa našim profesionalnim muzičkim dizajnerima
  • Prilagođena lista za reprodukciju muzike koja je u potpunosti licencirana za komercijalnu upotrebu, prikazana za tekstove i sadržaj i 100% bez prekida
  • Godišnje prilagođavanje programa kako bi se odgovorilo svim Vašim poslovnim potrebama
  • Online upravljanje, raspoređivanje i automatsko ažuriranje
  • Isporučeno i ažurirano

 

TEHNOLOGIJA

  • Robusne i pouzdane opcije isporuke muzike
  • Izaberite između Interneta, streaminga muzike, isporuke satelita ili diska
  • Integrišite prilagođeni muzički program sa uslugom In-Store Messaging da biste kreirali sopstvenu brendiranu radio mrežu
  • Samostalna instalacija ili profesionalna instalacija
  • Dostupni su sistemi za ozvučenje i nadogradnje
TEHNOLOGIJE ISPORUKE MUZIKE

Od uređaja zasnovanih na internetu i streaminga muzike do satelita i CD-a, naša tehnologija isporuke muzike je dizajnirana da zadovolji vaše specifične potrebe. Bez obzira na to koliko želite svoju muziku, Mood je pokriven fleksibilnim, pouzdanim i inovativnim platformama koje su posebno dizajnirane za poslovnu upotrebu.

MOOD CONTROL SITE

Želite veću kontrolu nad svojom muzikom? Nema problema. Naš sistem za upravljanje sadržajem koji se zasniva na veb muzici i reklamnim porukama omogućava vam da kontrolišete svoju muziku i poruke. Prijavljivanjem na naš bezbedni portal možete lako da upravljate listama pesama na nivou korporacije, regiona ili prodavnice, kreirate rasporede dnevnog dela muzike i reklamnih poruka, daljinski programirate uređaje i blokirate pesme i izvođače koje ne želite da reprodukujete.

Bezbednost

Portal zaštićen lozinkom održava sigurnost informacija i postavki vašeg naloga. Osim toga, vi odlučujete kome još možete dati pristup sajtu u vašoj organizaciji.

Fleksibilnost

Podrazumevano zakazivanje obezbeđuje da muzika radi po rasporedu iz nedelje u nedelju. Kreirajte dodatne rasporede za posebne događaje i praznike. Dve nezavisne zone znače da možete stvoriti različita iskustva u svom poslovanju.

Prilagodljivost

Upravljajte svim uređajima u vašoj organizaciji sa jedne lokacije. Višestruko slanje poruka i fleksibilno grupisanje omogućavaju efikasno planiranje rasporeda poruka.

Transparentnost

Pregledajte sve pesme i izvođače u svojim programima. Pregledajte poruke na licu mesta. Pregledajte i potvrdite rasporede muzike i reklamnih poruka.

Mogućnost izveštavanja

Pokrenite izveštaje za sve svoje uređaje, obezbedite dokazivanje performansi za poruke, potvrdite mrežnu vezu i još mnogo toga.

Naši custom music klienti

Od maloprodaje i zdravstvene zaštite do ugostiteljstva, fitnesa i brojnih drugih industrija, stotine svetski poznatih brendova oslanja se na Mood-ov custom music dizajn . Zapravo, mi kreiramo play-liste pemu-po pesmu za više biznisa od bilo kog drugog provajdera – kao što imamo za 83 godine i dalje brojimo.

Mood Custom Music Clients

Case Study rezultati

Podstaknite klijente. Rastite svoj posao.

Qdoba

IKEA

Growler USA

Kontaktirajte nas

Elevate your customer experience through the power of MOOD:MEDIA. Contact us today.

By submitting this form you agree to have a Mood Media representative contact you.